Haluatko lisätietoa?
Ota yhteyttä.

Asumisen vaivattomat vuodet

Haluaisitko asua mahdollisimman vaivattomasti, huolettomasti ja turvallisesti? Tahtoisitko vapauttaa aikaasi asumisen rutiineista harrastuksiin, elämän laatuun? Oivallinen ratkaisu on Pohjolan Eloisa – asunto, joka mukautuu iän tuomiin tarpeisiin.

Asumista elämäntilanteen mukaan

Omakotitalo ja kunnon tontti on upea. Jugendkerrostalo keskustassa idyllinen. Mutta entä kun virkavuodet talonmiehenä ja puutarhurina alkavat tulla täyteen? Tilaakin tahtoo olla yli oman tarpeen. Hissi kuudenteen kerrokseen olisi jo hissukseen ylellisyyttä. Tai kun palvelut tuntuvat karkaavan vuosi vuodelta kauemmaksi. Saattaa iso remonttitarvekin kurkkia jo nurkan takana. Pohjola Rakennus rakentaa asuntoja myös varttuneen väestön tarpeisiin – koteja, jotka on suunniteltu alusta alkaen toimiviksi, turvallisiksi ja mahdollisimman tarkasti toiveiden mukaisiksi. Eloisa-koti vapauttaa aikaasi elämälle.

Turvallinen tuttu

Eloisa-kodeissa turvallisuutta ja helppoutta edistävät ratkaisut on koottu yhteen. Kodit näyttävät päällisin puolin tavallisilta kerrostaloasunnoilta, mutta todellisuudessa niihin on upotettu paljon elämää helpottavia toimintoja, ratkaisuja ja teknologiaa. Ikääntyvän ihmisen tarpeet on otettu huomioon asunnoissa, koko talossa ja ympäristössä.
Voit tutustua Eloisa-kodin varustelutasoon alla näkyvissä kuvissa.

Eloisa, itsensä ikäinen ja itsenäinen

Entä sijainti? Ihan siinä kulmalla.
Pohjola Rakennus pyrkii valitsemaan Eloisa-kodeille aina alueen parhaat sijainnit, myös liikenneyhteyksien kannalta. Eloisan perusajatuksena on, että asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla, jolloin palvelut ovat tavoitettavissa mahdollisimman vaivattomasti ja edullisesti. Siten itsenäinen senioriasuminen on mahdollista mahdollisimman pitkään.

Piristystä pihamaalta

Toimiva ja turvallinen seniorikoti on yksi juttu; toinen on viihtyisä ja virikkeellinen ympäristö. Eloisa-taloissa kehon kulttuuria on mahdollista harjoittaa pihapiiriä kauemmas lähtemättä. Asiantuntijoiden suunnittelemat liikuntavälineet pitävät paikat notkeina kunnon laiskottelujaksonkin jälkeen – jotka nekin ovat joskus suotavia. Lisäksi leppoisat piha-alueet penkkeineen ja keinuineen tarjoavat aina tilaisuuden virkistäytymiseen raittiissa ulkoilmassa.

Palvelut talon tapaan

Eloisa-talo voi sisältää tarpeen mukaan myös liike- ja toimitiloja, joissa toimii kohdekohtaisesti esimerkiksi hyvinvointi- ja virkistyspalveluiden tuottajia tai päivittäistavarakauppoja. Talon liiketilojen palveluissa otetaan huomioon lähialueella valmiina oleva palvelutarjonta. Asunnoissa ei ole pakollista palvelumaksua, joten asiakas maksaa vain käyttämistään palveluista. Paikallisista palveluntarjoajista on jokaisessa asunnossa lista, josta löytyvät mm. siivous-, hyvinvointi-, ateria-, kodinhoito- ja terveydenhoitopalvelut.

Yhteisessä kerhohuoneessa on tunnelmaa

Jokaisessa Eloisa-talossa on asukkaiden yhteinen kerhohuone, joka mahdollistaa mukavan yhdessäolon, kokoukset, kokemusten ja ajatusten vaihdon sekä monet harrastukset, pelit tai vaikka koko porukan päiväkahvit. Jo rakentamisen aikana muodostettu asukaskerho voi vaikuttaa kerhohuoneen kalustukseen. Kerhohuonetta voidaan käyttää myös erilaisten palvelutuottajien, kuten hierojan, fysioterapeutin tai kampaajan hoitotilana asukkaiden toiveiden mukaisesti. Yksin ei siis tarvitse olla, jollei niin halua.

Selaa Eloisa-koteja